loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Concordia

Concordia

CALITATEA DE MEMBRU CONCORDIA

Fiecare fermă din programul Concordia este monitorizată pentru a ne asigura că aveţi condiţii confortabile de cazare şi că vă sunt asigurate toate facilităţile necesare. În plus, Concordia insistă ca toate colaborările pe care le are cu fermierii să îndeplinească standarde riguroase prin care vi se asigură plata corespunzătoare şi un tratament corect, iar fermierii se angajează să respecte aceste obligaţii.

Deşi asigurarea de călătorie nu mai este obligatorie atât Concordia, cât şi agenţii săi cred că este foarte important pentru dumneavoastră să o aveţi. Puteţi avea un card European de sănătate (EHIC) care va putea să vă acopere, la nevoie, o parte din cheltuielile dumneavoastră medicale, însă nu pe toate. De aceea, asigurarea ce călătorie pe care vi-o oferim gratis, fara nici o plata, prin intermediul Concordia vă acoperă o gamă largă de riscuri, de la pierderea/furtul bagajelor sau întârzierea/anularea zborulor din cauza disfuncţionalităţii transportului public şi până la tratament stomatologic de urgenţă.

Cât timp este valabilă asigurarea?

Asigurarea Concordia vă asigură riscurile începând cu săptămâna de dinainte de începerea plasamentului şi până dincolo de terminarea lui cu o săptămână (dar nu mai mult de 52 de săptămâni în total).

Dacă vă prelungiţi plasamentul la o fermă, vă rugăm să ne informaţi altfel nu veţi putea fi acoperiţi de asigurarea Concordia! Asigurarea este activă şi aplicabilă numai pe durata plasamentelor primite prin Concordia sau agenţii acesteia. De aceea, dacă mergeţi acasă între doua plasamente oferite de noi, trebuie neapărat să ne informaţi.

Dacă v-aţi achiziţionat deja această asigurare, vă rugăm să vă logaţi la Concordia Central ( https://www.concordia.org.uk ) pentru a vedea toate detaliile privind poliţa.

Dacă doriţi să depuneţi o cerere de despăgubire, contactaţi Concordia (00441273422293) sau agentul dumneavoastră care vă va ajuta să faceţi cererea.

Pe lângă această asigurare de călătorie, calitatea de membru Concordia vă oferă posibilitatea de a fi transferat/ă la o altă fermă în momentul în care vă terminaţi perioada contractuală la prima fermă sau dacă fermierul nu vă mai poate oferi de muncă.

Pachetul de membru Concordia se completează foarte bine cu pachetul de suport şi ajutor al oricăruia dintre agenţii Concordia; împreună ne vom asigura că veţi primi sprijinul de care veţi avea nevoie pe perioada în care lucraţi la o fermă din Marea Britanie prin intermediul Concordia.


Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume.