loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Descrierea firmei

Descrierea firmei

Best Opportunity Bucureşti - Oportunitatea îţi surâde chiar azi!

Best Opportunity a fost înfiinţată în 18 Aprilie 2008. Fondatoarea acestei companii, TATIANA, are mulţi ani de experienţă în resurse umane împreună cu partenerul britanic CONCORDIA! Compania a fost preluată de bunul său prieten EUGEN, în anul 2017, care la fel ca şi fondatoarea companiei, are o experienţă de peste 10 ani el însuşi în agricultură, muncind încă din timpul facultăţii la diferite ferme din UK. O astfel de experinţă au încercat să le ofere şi tinerilor doritori de muncă, la fel şi persoanelor de vârsta a doua sau chiar a treia care, fie şi-au dorit să experimenteze această oportunitate, fie că problemele financiare i-au îndemnat să meargă la muncă într-o altă ţară, unde munca este pe deplin răsplatită. Avem mii de oameni mulţumiţi, majoritatea se întorc an de an, alţii şi-au deschis propria afacere cu banii strânşi de-a lungul acestor ani şi trăiesc o viaţă mai bună.

Vă veţi întreba cum sunt toate aceste lucruri posibile? 
Înainte de o relaţie de muncă, vrem ca între noi să fie una de încredere.
Dacă eşti pregatit/ă să munceşti, să legi prietenii noi, să traieşti o experienţă inedită, să îţi îmbunătăţeşti experienţa şi vrei să vizitezi în acelaşi timp Marea Britanie, te aşteptăm!


Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume.