loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Aprecieri

Aprecieri

„Lucrul la fermă a fost o muncă foarte grea, dar plină de satisfacții. Mi-am făcut prieteni foarte buni și am reușit să economisesc bani pentru a lua acasă”

Miroslav
seasonal farm worker

„Am lucrat 2 ani la rând la Sandfields Farm. Munca oferită în domeniu este foarte bună și plină de satisfacții, iar cazarea are standarde foarte înalte aici. Mă voi întoarce cu siguranță anul viitor aici prin aceeaşi agenţie”

Marian Gabriel Pasol

„Am lucrat la Woodfield Farm anul acesta timp de 7 luni și de abia aștept să revin anul viitor! Este o fermă foarte bună care mi-a oferit o mult de muncă și bune facilități la cazare. Sunt foarte mulţumit de veniturile mele din acest sezon şi de echipa cu care am lucrat. Oamenii de la fermă sunt foarte prietenoși și mereu primitori!”

Marius Pavel

“ Cedar Farm a fost prima mea experienta in strainatate. Pot spune ca a fost o experienta extraordinara de placuta din punct de vedere material cat si sentimental, pentru ca am avut multi prieteni si multe lucruri noi de invatat. Sfatul meu pentru voi este: incercati aceasta experienta pentru ca merita”

Badea Gheorghe
seasonal farm worker

Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume.