loder
  • 0761.332.327
  • contact@jobopportunityuk.com

Recrutare

Recrutare

„ AM DAT STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU MUNCA ÎN AGRICULTURĂ ÎN MAREA BRITANIE!

APLICĂ ACUM ŞI NU RATA OCAZIA DE A OCUPA UN LOC DE MUNCĂ PLĂTIT CORESPUNZĂTOR! ! !

Suntem încântaţi că eşti o persoană ambiţioasă şi ai decis să mergi în Marea Britanie. Deşi procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi să primim toate informaţiile corecte pentru a-ţi asigura un loc de muncă corespunzator. Oferim locuri de muncă în domeniul agriculturii, la diferite munci agricole (cules, împachetat, sortat de salată, fructe, legume, verdeţuri; munci generale de fermă etc.), prin Concordia.

Procesul nostru de recrutare întruneşte următorii paşi pe care te invităm să îi parcurgi cu noi:

Pasul 1. ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE ÎNSCRIERE

Documente necesare pentru înscriere:
1. Două copii dupa actul de identitate (paşaport sau carte de identitate);
2. Două poze de tip paşaport (vă rugăm să le decupaţi iar pe spatele pozei să scrieţi numele dvs)
3. Certificatul de sănătate (adeverinţă medicală de la medicul de familie că sunteţi "clinic sănătos" şi că "nu figuraţi în evidenţă cu boli cronice", şi că aveţi vaccinul antitetanos făcut precum şi data când l-aţi făcut) (Original);
4. Certificatul de cazier judiciar (Original);

Când aveţi toate actele necesare pregătite, ne puteţi contacta pentru a stabili de comun acord programarea pentru interviu (pasul 2)!

Pasul 2: INTERVIUL
Veţi fi chemat/ă la interviu, în funcţie de înscrierea în baza de date şi a timpului dumneavoastră disponibil, la sediul SC Best Opportunity S.R.L din Str. Calea Grivitei Nr. 51, Corp B, Etj.1 Apt.3, Sector 1, Bucuresti. Va trebui să aveţi cu dumneavoastră actul de identitate şi dosarul de înscriere cu toate documentele necesare.

Pasul 3: PRIMIREA OFERTEI
Dacă aţi fost acceptat/ă după interviu vi se va face cel puţin o ofertă concretă de muncă . Dacă acceptaţi oferta va trebui completată o aplicaţie de la Concordia pe baza căreia veţi primi locul de muncă.

Best Opportunity nu vă percepe comision sau taxe pentru găsirea unui loc de muncă. Decizia dumneavoastră de a accepta sau de a refuza oricare dintre aceste servicii nu va afecta aplicaţia dumneavoastră către operatorii din UK .

Pasul 4: SEMNAREA CONTRACTULUI

Odată completate toate documentele, semnaţi contractul de mediere  pentru ocuparea locului de muncă.

Menţionăm că acest process de recrutare se face strict în prezenţa dumneavoastră, iar fiecare document trebuie semnat personal!


Inscrieri pentru munca in AGRICULTURA Aplica acum!!

Procesul de aplicare pentru acest program este unul simplu, este foarte important ca noi sa primim toate informatile corecte pentru a va asigura un loc de munca corespunzator. Oferim locuri de munca doar in agricultura, la cules de fructe si legume, prin programul SAWS.